Eerste investering dankzij voorspoedige verloting

Meindert Geertsema heeft maandagochtend de boerderij de boerderij gelaten om poolshoogte te nemen op het sportcomplex van Eenrum.

Het tweede voetbalveld wordt omgetoverd tot trainingsveld. Vaklui zijn bezig zijn met het bezanden en aanbrengen van drainage. ´Het is de eerste uitgave van het geld dat we overgehouden hebben aan onze ludieke verloting met een vakantiehuis als hoofdprijs´, meldt het bestuurslid van vv Eenrum.

Praktischer om twee wedstrijdvelden bij de kantine te hebben

Het hoofdveld ondergaat nog voor de zomervakantie dezelfde operatie. Daarna wordt het huidige trainingsveld (naast het hoofdveld) geschikt gemaakt voor wedstrijden. ´Het is voor bezoekers toch mooier en praktischer dat beide wedstrijdvelden bij de kantine liggen. Het nieuwe wedstrijdveld schuift iets op zodat tijdens Spring Eenrum de feesttent naast het veld komt te staan. Heeft het veld er ook niet meer onder te lijden als het feest tijdens slecht weer plaatsvindt.´

Meindert benadrukt de goede samenwerking met de ijsvereniging en motorclub.

Maar er wordt nog meer geïnvesteerd in het sportcomplex. De kantine krijgt een overkapping aan de zuidzijde, het aantal zonnepanelen breidt uit en er komt er een speelplaats voor kinderen. En dan is een flink deel van de winst (tegen de vier ton) van de bijzondere verloting op.

Meindert bij het trainingsveld in wording.