Biologieles op Baistemaart

In de geschiedenis van Baistemaart zijn vele liefdes ontstaan, maar deze hengst maakt het maandagmorgen tegen elven wel een beetje bont.

Het veelal jonge publiek in de Hoofdstraat Obergum deinst terug als de pony zijn oog heeft laten vallen op een merrie en het op zijn heupen krijgt. Zij is er echter niet van gediend en al snel is het biologielesje achter de rug.

Aangenaam weer is het tijdelijks de jaarlijkse Baistemaart, inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags evenement. Voor hen die de Petjesmarkt van zondag(nacht) nog in de benen hebben, heeft jeugdsoos De Pluu een remedie.

Op de warenmarkt is het druk, evenals bij de horeca. In de feesttent op het Boogplein is een agrarische show. Later op de dag zullen Lucas en Gea er optreden.

Konijntjes aaien tijdens de agrarische show.