Giebelende vriendinnen willen maar wat graag op de foto met Moti

Moti en Bobo (rechts) met het vriendinnenclubje.

Het optreden bij Garnwerd aan Zee zit erop. Troubadour Moti en Bobo pakken de spullen in. Een groepje vrouwen verlaat net het restaurant. Die hebben het overduidelijk gezellig. ´Dat zijn mijn grote fans´, wijst Moti.

Het is een vriendinnenclubje uit Uithuizen en Middelstum.  En die willen graag even op de foto met de charismatische artiest. Moti: ´Er was tijdens het optreden veel interactie met de dames. Erg leuk.´ Als de foto´s gemaakt zijn, gaan ze luid giebelend naar hun auto´s.

Moti Rymarczuk, al 37 jaar straatmuzikant in de stad Groningen, brengt na zijn optreden in Garnwerd de instrumenten terug naar de auto.

De bekendste straatmuzikant van Groningen speelt in de maand juni alle zondagen een paar uurtjes in Garnwerd aan Zee. Aan het eind van deze maand vertrekt hij voor een optreden naar Noorwegen. Eerst zoekt hij het dichter bij huis. De kofferbak gaat dicht, op naar huis, naar Eenum.